Il nostro menu


Antipasti

  • Antipastone de “L'Oca Bruciata"

selection of seasonal vegetables, local cheeses and sliced meats

  • Bruschette miste stagionali

sliced toasted bread with seasonal vegetables and/or meat toppings

  • Affettati misti di Cinta Senese con torta al testo e pecorino

selection of Cinta senese cold cuts with traditional umbrian bread and pecorini cheese

  • Insalata di fagiolina del Trasimeno con persico del Lago

salad with local Trasimeno beans and perch fish

Primi

  • Tagliolini con tartufo

long thin pasta with fresch truffle

  • Pici pomodorini, basilico, ricotta salata

thick spaghetti pasta with cherry tomatoes, basil, salted ricotta

  • Gnocchetti con zucchine, fiori di zucca e zafferano

potato gnocchi with courgette, zucchini flowers and saffron

  • Pappardelle al ragù bianco di Chianina con tartufo

long flat pasta strips with a white, Chianina, and black truffle sauce

  • Pici cacio e pepe con radicchio e pancetta

thick spaghetti pasta with pepper, pecorino, red chicory and bacon

  • Pici all'aglione

thick spaghetti pasta with tomato and “Aglione” garlic sauce

  • Pappardelle al ragù di Cinta Senese

long flat pasta strips with a tomato Cinta Senese ragù

  • Tagliolini alla tinca affumicata e pomodorini

long thin pasta strips with smoked tench and cherry tomatoes

  • Pici al ragù di oca

thick spaghetti pasta with tomato duck ragù


Secondi

  • Faraona alla Boscaiola con funghi porcini e tartufo

guinea fowl whith porcini* mushrooms and black truffle

  • Cinghiale in salmì con erba di campagna e torta al testo

stewed wild boar with wild greens and traditional umbrian bread

  • Agnello allo scottadito

grilled Lamb

  • Tagliata di vitello con cipolle rosse

slice of veal with red onion

  • Tagliata di vitello all'ortolana

slice of veal with mixed vegetables

  • Tagliata di Cinta senese con tartufo con verdure al forno

slice of Cinta Senese pork with black truffle and oven roasted vegetables

  • Filetto di maiale al vino rosso con cipolle arrosto

pork fillet with red wine and roasted onions

  • Petto di pollo allo zafferano con zucchine grigliate

chicken breast with saffron and grilled courgette

  • Uova al coccio con tartufo

oven-baked eggs with black truffle

  • Scamorza al forno con prosciutto crudo

oven-baked Scamorza cheese with ham

  • Spiedini di persico reale

oven roasted Trasimeno royal perch skewers


Dolci